Βοοτροφία και μοσχαρίσιο κρέας

 Αρχική σελιδα / Προσφορά / Βοοτροφία και μοσχαρίσιο κρέας
  • Η βασική δραστηριότητα αποτελεί παραγωγή και πώληση κρέατος. Είμαστε εξειδικευμένοι για εξαγωγή χοιρινού κρέατος, μοσχαρίσιου κρέατος και κοτόπουλου.
  • Μεγάλη ποσότητα ζώων πάχυνσης σε μηνιαίο επίπεδο, σερβική εκτροφή, η οποία είναι έτοιμη για εξαγωγή στην αγορά της πιστοποίησης GOST-r, ακόμα και επικοινωνία με σφαγεία με άδειες εξαγωγής.
  • Δυνατότητα ετήσιας συνεργασίας.
  • Προσφέρουμε στους πελάτες κρέας πάχυνσης Α' κατηγορίας, επεξεργασμένο σε ημιμόρια, με γαλλική επεξεργασία και επεξεργασία σύμφωνα με την προτίμηση του πελάτη.
  • Προσφέρουμε βοοειδή Α' κατηγορίας, έως 650 κιλά, ημιμόρια, ταύρους.
  • Εργαζόμαστε σύμφωνα με τα στάνταρ GOST-R και HACCP.


Για την επιτυχία εκτροφής είναι ιδιαίτερα σημαντικές η κατανάλωση και η απόδοση αξιοποίησης τροφής. Αυτές εξαρτώνται από τη συγκέντρωση ενέργειας στο γεύμα, τη σύστασή του και τη φυσική μορφή συγκεκριμένων συστατικών. Είναι γνωστό όπως με την αύξηση του περιεχόμενου καθαρής ενέργειας στο γεύμα αυξάνονται και ημερήσιες παχύνσεις ζώων. Όλα αυτά πραγματοποιούνται στις φάρμες και μινι-φάρμες, με τις οποίες έχουμε μια επιτυχή συνεργασία.

μοσχαριών

Simmental

Η φυλή Simmental χαρακτηρίζεται από τις εξής ιδιότητες: γρήγορη αύξηση νέων κοπαδιών και αρμονική κορμοστατιά, φυλή βοοειδών με υψηλή ποσότητα πάχους.

Holstein

Χαρακτηρίζονται από δυνατή και σταθερή κορμοστασιά, με ιδιαίτερα καλό δεμένο μαστάρι. Το κυρίαρχο χρωματισμό της φυλής αυτής είναι ασπρόμαυρο, ενώ σε λιγότερο βαθμό υπάρχουν κόκκινα και άσπρα κοπάδια, στα οποία το υπολειπόμενο γονίδιο για κόκκινο χρωματισμό βρίσκεται σε ομόζυγη κατάσταση.

Μερικές ευρωπαϊκές χώρες χρησιμοποιούσαν το σπέρμα κόκκινων Holstein ταύρων, με σκοπό να δημιουργήσουν κοπάδια του τύπου αυτού, με διασταύρωση φυλής Simmental ή ασπροκόκκινο Rotbunt μοσχαριού. Και οι δύο τρόποι εφαρμοζόταν και στη Σερβία, ιδιαίτερα στη Βοϊβοντίνα.

Τα κοπάδια της φυλής Holstein είναι μεγαλύτερα από τα βοοειδή Friesian. Η φυλή Holstein χαρακτηρίζεται από μεγάλο κορμό και αρμονική και δυνατή κορμοστασιά. Το βάρος ταύρων είναι 1100-1300 kg.